Recensies

In de zevende hemel bij Elvira

27 mei 2021

Ik ben recent voor de eerste keer bij Elvira langsgeweest voor een gelaatsverzorging. Elvira is een zeer sympathieke madam waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ik waande mij in de zevende hemel onder haar vakkundige handen en de relaxerende verzorging 🙂 Ik kom zeker terug!

Alessa

OP EN TOPPE GELNAGELS

2 november 2020

Ik laat mijn nagels maandelijks doen en élke keer ben ik super tevreden. Ze blijven super goed staan en glanzen heel erg mooi. Altijd een sublieme afwerking! Toffe babbel en ontvangst bij Elvira, je voelt je meteen in goede handen.

ZEKER een aanrader 🙂

ines

Top verzorging met de glimlach

14 januari 2020

Wat een fijne ervaring om op zo een professionele en toch heel persoonlijke manier te genieten van verzorgingen. Proficiat!

Katia

Bijzonder tevreden over de werking

16 december 2019

Bijzonder tevreden over de werking van deze schoonheidsspecialiste. Al haar tijd besteed ze volledig aan het perfect uitvoeren van elke behandeling. Alle behandelingen worden op maat afgestemd met de nodige zorg voor de persoon en diens lichaam. Top producten en top specialiste! Warm aanbevolen voor zowel vrouwen als mannen, alsook voor een origineel geschenk aan jouw dierbaren!

Irena nikolic

Uitstekende gelaatsverzorging

16 december 2019

Uitstekende gelaatsverzorging voor de man, met uiteraard aangepaste producten en aangepaste gelaatsmassage! Top product Jean D’arcel homme! In combinatie met de wonderbare handen van Elvira, kan mijn week niet meer stuk! Zeker aan te raden voor de mannenhuid! Deze creme geeft soepelheid en een fresh look effect!

Amer
5,0
5,0 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%